Klachtenregeling

Heeft u een klacht over uw verloskundige?

Het is belangrijk dat u zich goed voelt bij de verloskundige. Want zwanger zijn is al spannend genoeg. Daarom doen we er alles aan om u en uw kindje goed te begeleiden. Het is prettig als het contact met de verloskundige en andere professionals in onze praktijk deskundig en aangenaam verloopt. Toch kan het voorkomen dat u een klacht heeft. 

1. Bespreek uw klacht met uw verloskundige
Zit u met vragen? Of twijfels? Bent u ergens ontevreden over? Vertel het ons. We nemen graag de tijd om rustig met u te praten.

2. Schakel onze klachtenfunctionaris in
Lukt het niet om er samen met ons uit te komen? Of wilt u hulp bij het indienen van een klacht? Neem dan contact op met de klachtenfunctionaris van het CBKZ (Centraal Bureau Klachtenmanagement in de Zorg). Zij (of hij) is onpartijdig, werkt onafhankelijk en helpt u graag verder met ondersteuning en advies. Ook bemiddelt de klachtenfunctionaris bij het vinden van een oplossing. Alles wat u de klachtenfunctionaris vertelt, is vertrouwelijk.

De externe klachtenfunctionaris van het CBKZ is telefonisch bereikbaar van maandag tot en met vrijdag (van 09.00 tot 12.00 uur en van 13.00 tot 16.30 uur) via 088 - 0245123. U kunt ook een mail sturen naar klachtverloskunde@cbkz.nl . 

Kijk voor meer informatie op www.klachtverloskunde.nl.