Bevalling

Een bevalling is een unieke, bijzondere en indrukwekkende gebeurtenis. Voor een vrouw én hun partner. Elke bevalling is anders en dat zorgt ervoor dat veel vrouwen het spannend vinden, want je weet niet hoe het zal verlopen. Tijdens de spreekuren bereiden we je zo goed mogelijk voor, beantwoorden we je vragen en praten we ook over eventuele angsten die je hebt.

Voorlichtingsavond over de bevalling

Daarnaast geven wij als verloskundigen zo’n 8/jaar op een donderdag,  een voorlichtingsavond over de bevalling. Deze avond is gratis en speciaal voor zwangere vrouwen en hun partner. De avonden worden gegeven door ons in samenwerking met het CJG gegeven worden.

Wat bespreken we bij deze avonden:

  • Voorbereiding op de bevalling
  • De rol van de verloskundige
  • Uitleg over de plaats
  • Het verloop en pijnbeleving tijdens de bevalling.

Tijd en plaats

Deze voorlichtingsavond wordt gegeven in Veluvine te Nunspeet, Fa. Molijnlaan  186.  Tijd; van 19.00u-21.30u. Graag even aanmelden bij onze assistente.

Data van de voorlichting zijn:

29 oktober 2020,

10 december 2020.

Wanneer je een medische indicatie hebt en in het ziekenhuis gaat bevallen, kun je daar een voorlichtingsavond bijwonen. Op verschillende woensdagavonden geven een verpleegkundige en een verloskundige van het ziekenhuis St. Jansdal een presentatie over bevallen in het ziekenhuis. Voor data en meer informatie zie www.stjansdal.nl/voorlichting

https://www.isala.nl/patientenfolders/5011-bevallen-in-ziekenhuis-voorlichtingsavonden-2019/#header0