Praktijk

Verloskundigenpraktijk Nunspeet is een hecht team van verloskundigen, dat staat voor professioneel advies en begeleiding van jullie kinderwens, zwangerschap, bevalling en kraamperiode.

Onze praktijk
Onze praktijk is laagdrempelig en persoonlijke aandacht staat binnen ons team voorop. De kwaliteiten van onze medewerkers zijn uiteenlopend en dat geeft onze praktijk een bijzonder tintje. Naast kinderwensspreekuren organiseren we ook maandelijks voorlichtingsavonden waar diverse aspecten van de zwangerschap, bevalling en kraamperiode worden belicht.

Echo’s
In onze praktijk beschikken we over een eigen echoapparaat. De echo’s en controles vinden plaats in onze eigen verloskundigenpraktijk met garantie van hoge kwaliteit en deskundigheid.

Begeleiding die bij jullie past
Verloskundigenpraktijk Nunspeet heeft één belangrijk doel: gezamenlijk de zwangerschap en bevalling begeleiden binnen de wensen en grenzen van de zwangere vrouw en haar partner. Ons team doet dit op een persoonlijke manier en ondersteunt met raad en daad tijdens de meest indrukwekkende gebeurtenis in het leven van een mens: de geboorte van een kind.

Ons werkgebied
Wij leveren verloskundige zorg in Nunspeet, Elspeet, Hulshorst, Vierhouten en een gedeelte in Uddel.