Ervaringen van ouders

Er wordt echt de tijd voor je genomen

“Er werd echt even de tijd genomen om te vragen hoe het ging en hoe ik me voelde. Ik kreeg bij sommige klachten ook tips om die te verminderen en er werd goed naar mijn baby gekeken.”

Fijne en professionele begeleiding

“Ontzettend betrokken, fijne en professionele begeleiding; zowel tijdens de zwangerschap als bevalling! We waren in goede handen! Er heerst een prettige en laagdrempelige sfeer in de praktijk; nuchter en no-nonsense!”

Steun tijdens de zwangerschap

“Ondanks de rare tijd met Corona voelde ik me gesteund tijdens de zwangerschap, en nam de verloskundige tijd voor me en kon ik over onzekerheden praten, waardoor ik me regelmatig opgelucht voelde na een afspraak op de praktijk. Begeleiding bevalling ook heel prettig, rustig, doortastend, heel fijn.”

Hele fijne begeleiding

“Opnieuw een hele fijne begeleiding, bij vragen wist ik jullie goed te vinden. Ook toen het uiteindelijk een keizersnede werd voelde ik jullie betrokkenheid, heel fijn.”

Super team met fijne verloskundigen

“Een super team met fijne verloskundigen! Ze staan dag en nacht voor je klaar en niets is teveel. Het valt me op dat wanneer je belt ze altijd weten wie je bent en ook wat je situatie op dat moment is, je hoeft nooit veel uit te leggen. Heel persoonlijk! Ook heb ik het volste vertrouwen in hun kennis en professionaliteit. Zonder dit team zou ik niet graag bevallen.”

Persoonlijke benadering

“Persoonlijke benadering, veel ruimte voor eigen wensen, er wordt naar je geluisterd. Goed dat jullie middels deze enquete openstaan voor verbeteringen. Heel tevreden over het vaste team assistenten en verloskundigen.”